İslâmî İlimler İhtisas Programı Başvuru Tarihleri Güncellendi !!!

Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ensar Vakfı Trabzon Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen İslâmî İlimler İhtisas Programı; çağımızın ihtiyacı olan donanıma sahip ilim adamları yetiştirmek maksadıyla, ilahiyat alanında lisans, yüksek lisans ve doktora yapan yetenekli öğrencilerin eğitim ve araştırmalarını başarı ile yürütmelerini sağlayıcı her türlü hizmet ve desteği sunmayı amaçlamaktadır.

Dört yıllık programı başarıyla tamamlayanlara Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından sertifika verilecektir.

Başvuru şartı, TRÜ İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıfını tamamlayan ve önümüzdeki eğitim öğretim döneminde 1. Sınıfta eğitime başlayacak olan Birinci Öğretim Programı öğrencisi olmaktır.

Kontenjanımız 30 kişi ile sınırlı olup derslerimiz 09 Ekim 2023 Pazartesi günü başlayacaktır.

Başvuru Son tarihi: 05 Ekim 2023 Perşembe saat 17:00

Mülakat Tarihi: 06 Ekim 2023 Cuma günü

İslâmî İlimler İhtisas Programı Tanıtım Videosunu İzlemek İçin TIKLAYINIZ

İslâmî İlimler İhtisas Programı hakkında geniş bilgi için TIKLAYINIZ