İhtisas Programı Hasbihal Toplantısı

Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ensar Vakfı Trabzon Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen ve ilahiyat alanında yetenekli öğrencilerin eğitim ve araştırmalarını başarı ile yürütmelerini sağlayıcı her türlü hizmet ve desteği sunmayı amaçlamayan “İslâmî İlimler İhtisas Programı”nın  öğrencilerine ve derse giren hocalara yönelik olarak hem hasbihal etmek, hem birlikte zaman geçirmek hem de sınavlar öncesi motivasyon amacıyla 17.11.2023 Cuma Günü Fakültemiz yemekhanesinde ikramlı  bir  Hasbihal Toplantısı düzenlendi.

Ensar Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Ömer Topaloğlu, derslere giren derse giren hocalarımız ve öğrencilerimizin katıldığı program tanışma konuşmaları, hasbihal ve ikram ile devam etti.