Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı İstişare Toplantısı

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü işbirliğinde yürütülmesi planlanan “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı” nın detaylarını görüşmek üzere 21 Şubat 2024 Çarşamba günü TRÜ İlahiyat Fakültesi’nde bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Merkez Müdürü Doç. Dr. Süleyman Gür, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Görevlisi Ahmet Cevdet Karaca, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami Bağcı, Ortahisar İlçe Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Yılmaz, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Osman Taşkın ve Fakülte Sekreteri Bayram Kurt katıldı.

Toplantıda üniversitede örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası hafızlık pekiştirme süreçlerinin nasıl yürütüleceğine dair konular detaylı bir şekilde ele alındı.

Oldukça verimli geçen toplantıda programa müracaat eden öğrencilere yönelik olarak 28 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 14.30'da İlahiyat Fakültesi ikinci kat Amfi 1'de bir bilgilendirme toplantısı yapılması da kararlaştırıldı.