İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı Bilgilendirme Toplantısı

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü işbirliğinde yürütülecek olan “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı” ile ilgili program başvuran öğrencilere yönelik olarak  detaylarını görüşmek üzere 28 Şubat 2024 Çarşamba günü TRÜ İlahiyat Fakültesi’nde bir bilgilendirme toplantı yapıldı.

Toplantıya Merkez Müdürü Doç. Dr. Süleyman GÜR, Ortahisar İlçe Müftüsü Selami BAĞCI, Merkez Müdür Yardımcısı Öğr. Görevlisi Ahmet Cevdet KARACA, Ortahisar İlçe Müftülüğü Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet YILMAZ ve İlahiyat Fakültesi Fakülte Sekreteri Bayram KURT katıldı.

Toplantıda üniversitede örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası hafızlık pekiştirme süreçlerinin nasıl yürütüleceğine dair konular detaylı bir şekilde öğrencilere anlatıldı.

Oldukça verimli geçen toplantıda programa müracaat eden öğrencilerin süreç ile ilgili sorularına da cevap verilerek gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat