Sergi: Klasik İslam Sanatları Sergisi (Tezhip / Filografi) Mart 2023

Trabzon Üniversitesi İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde düzenlenen Tezhip  ve Filografi kurslarında öğrenim gören  öğrencilerin ve eğitim veren öğreticilerimizin el emeği göz nuru ürünler ilgililerin beğenisine sunuldu.

Açılışa, Trabzon Üniversitesi Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Dekan vekili Prof. Dr. Emin AŞIKKUTLU, konferans için şehrimizi teşrif eden Prof. Dr. Mustafa İsmet UZUN, TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Süleyman GÜR ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Tezhip hocamız usta öğretici Meryem Uzunali, Filografi hocamız usta öğretici Özlem CEYLAN, akademisyenler, öğrenciler, kursiyerler ve davetliler katıldı.

Tezhip ve filografi çalışmalarının yer aldığı sergi, TRÜ İlahiyat Fakültesi Zemin katta sunulmakta olup 08 Mart 2024 Cuma günü sona erecektir.