İhtisas Programı Öğrencileri Ürdün'de

Trabzon Üniversitesi İslâmî İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Ensar Vakfı Trabzon şubesinin birlikte yürüttüğü ihtisas programı çerçevesinde, öğrencilerimiz dil eğitimi için Ürdün’deydi. Fakültemiz Öğr. Gör. Ahmad Abed Alqader Al Rafayah ve Öğr. Gör. Handan Akdaş rehberliğinde 29 Temmuz-30 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen programda; pratik dil eğitimi, kültürel geziler ve bölgenin önde gelen ilim adamlarına yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Hocalarımız ve öğrencilerimiz program dönüşü, Trabzon Üniversitesi Rektörü ve İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emin Âşıkkutlu’yu makamında ziyaret ederek, hocamıza program hakkında bilgi verdiler. Sayın Rektörümüz de hocalarımızı ve öğrencilerimizi tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.