Fakültemizde “İslâmî İlimlerde Arapça’nın Yeri ve Önemi” Başlıklı Konferans Verildi.

Trabzon Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi ile İslâmi İlimler Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği konferans 22 Şubat 2019 Cuma günü Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Amfisi’nde yapıldı. Öğretim Görevlisi Ahmet Cevdet Karaca’nın takdimi ve Fakültemiz İmam Hatibi Fazıl Aşıkkutlu’nun Kuran tilavetinden sonra konferansa geçildi. Konuşmacı olarak Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İslâmî İlimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Hamdi Arslan’ın katıldığı konferansa öğretim elemanları ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Gür’ün teşekkür konuşması ve hediye takdimi ile program sona erdi.