Fakültemizde “Batı Trakya Müslümanları ve Meseleleri” Başlıklı Panel Düzenlendi.

Trabzon Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi ile İslâmi İlimler Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği panel 28 Şubat 2019 Perşembe günü Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Amfisi’nde yapıldı. Araştırma Görevlisi Halil Temiztürk’ün takdimi ve Fakültemiz Öğretim Görevlisi Mustafa Kurukız’ın Kuran tilavetinden sonra panele geçildi. Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Şenol Saylan’ın yaptığı panele konuşmacı olarak Batı Trakya İskeçe Müftüsü Ahmet Mete ile Müftü Yardımcısı Ahmet Hraloğlu katıldı. Programa öğretim elemanları ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu’nun teşekkür konuşması ve hediye takdimi ile program sona erdi.