İlahiyat Araştırmalarında Proje Hazırlama Semineri Yapıldı

Trabzon Üniversitesi İslâmi İlimler Uygulama Ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği seminer 22 Aralık 2018 Cumartesi günü iki oturum halinde yapıldı. Öğretim elemanları ile lisansüstü öğrencilerin katıldığı seminerin I. oturumunda “İlâhiyat Araştırmaları için TÜBİTAK Burs ve Proje Destek Programı Tanıtımı”, II. oturumunda “Araştırma Projesi Hazırlamada Teknik ve Uygulama” konuları ele alındı. Her iki oturumun sunumunu da İstanbul Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necmettin GÖKKIR yaptı. Program sonunda seminere katılan 46 kişiye “Katılım Belgesi” verildi. Misafir konuşmacıya hediye takdimi ile program sona erdi.
Başta proje hazırlama eğitimini veren Prof. Dr. Necmettin GÖKKIR hocamız olmak üzere programa katılanlara ve bu programı hazırlayan arkadaşlarımıza teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.