Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından  Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon İl Müftülüğü / Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü iş birliği ile “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı” yürütülmesi planlanmaktadır.

Bu programda, üniversitede örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası hafızlık pekiştirme süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi, mesleki, akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.

Bu amaç kapsamında söz konusu program mekan olarak TRÜ İlahiyat Fakültesi’nde yürütülecektir.

Söz konusu projeye katılmak isteyen öğrencilerimizin öncelikle aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca DİB Kurs kaydı için ekteki Kurs Kayıt Dilekçesi'nin elle doldurularak Öğr. Gör. Ahmet Cevdet KARACA'ya teslim edilmesi gerekmektedir.

Projenin uygulama esasları ve programı başvuruların değerlendirilmesinden sonra ilan edilecektir.

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

Kurs Kayıt Dilekçesi İçin TIKLAYINIZ