Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Kursu

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi” kursu yürütülmesi planlanmaktadır.

Bu kursta "Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Katılım Belgesi" almak isteyen İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri 3. - 4. sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Bu belge MEB ve DİB kurumlarında ana sınıfı / 4-6 Yaş Grubu düzeyinde çalışmak için istenmektedir.

Program 380 saatlik bir program olup 27 Nisan-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında okul zamanı hafta sonları, yazın ise hafta içi yoğunlaştırılmış program ile gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Derslere devam zorunludur. Kursa düzenli devam etmeyenler kurs sonu katılım belgesini alamayacaklardır.

Bu amaç kapsamında söz konusu kurs mekan olarak TRÜ İlahiyat Fakültesi’nde yürütülecektir.

Söz konusu kursa katılmak isteyen öğrencilerimizin öncelikle aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Kursun uygulama esasları ve programı başvuruların değerlendirilmesinden sonra ilan edilecektir.

Başvuru Son Tarihi 02 Nisan 2024 Salı günü mesai bitimine kadardır.

Kurs modülünün içeriğine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ