İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı 2024-2025 Dönemi Başvuruları Başladı

 TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından  Diyanet İşleri Başkanlığı Trabzon İl Müftülüğü / Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü iş birliği ile “Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Programı” yürütülmektedir.

 

     Bu programda, üniversitede örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda hafızlık yapmak isteyen öğrencilerin hafızlık eğitimi ile hafızlık sonrası hafızlık pekiştirme süreçlerinin etkin, verimli ve sistematik bir şekilde gerçekleştirilmesi, mesleki, akademik, sosyal, kültürel ve ahlaki gelişimlerinin desteklenmesi amaçlanmaktadır.
 

      Projeye katılmak isteyen (yeni kayıt yapan Hazırlık Sınıfı öğrencileri dahil) tüm öğrencilerimizin 12 Eylül 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

 

     Projenin uygulama esasları ve programı başvuruların değerlendirilmesinden sonra ilan edilecektir.

 

     Program TRÜ İlahiyat Fakültesi’nde yürütülecektir.

 

     Not: Geçen sene Hafızlık Pekiştirme kursuna katılanların, devam etmek istemeleri halinde bu sene yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir.

     

     Not: Geçen sene Hafızlık Eğitimine katılıp devam etmeyen öğrenciler, istikrarlı bir şekilde devam etmek kaydıyla yeniden başvuru yapabileceklerdir.

 

     Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

 

    Program Hakkında Ayrıntılı Bilgi İçin TIKLAYINIZ

 

İlgili Resimler

Menüyü Kapat