İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi

Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Kursu

TRÜ İslami İlimler Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ortahisar Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile “Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi” kursu yürütülmesi planlanmaktadır.

Bu programda, üniversitede örgün eğitime devam eden ve aynı zamanda "Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Katılım Belgesi" almak isteyen İlahiyat/İslami İlimler Fakülteleri 3. - 4. sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerin desteklenmesi amaçlanmaktadır. Bu belge MEB ve DİB kurumlarında ana sınıfı / 4-6 Yaş Grubu düzeyinde çalışmak için istenmektedir.

Program 380 saatlik bir program olup okul döneminde hafta sonları gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Derslere devam zorunludur. Program Bayan öğrencilere yöneliktir.

Kursa düzenli devam etmeyenler kurs sonu katılım belgesini alamayacaklardır.

Söz konusu kursa katılmak isteyen öğrencilerimizin öncelikle aşağıdaki Başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru Son Tarihi 04 Ekim 2024 Cuma günü mesai bitimine kadardır.

Programın zamanı, mekanı ve ayrıntıları daha sonra ilan edilecektir.

Kurs modülünün içeriğine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ

İlgili Resimler